1. Lehengai eta osagaien hornitzaileak alderdi hauek egiaztatu behar ditu:

 
 
 

2. Amaierako produktuak ontziratzean:

 
 
 

3. Alergenoen artean, adierazi egin behar da hauek ez daudela:

 
 
 

4. Zer da elikagaiek eragindako alergia?

 
 
 

5. Produktuen formulazioan:

 
 
 

6. Elikagai bat hartu ondoren aurkako erreakzio bat agertzeko:

 
 
 

7. Jasotzen diren lehengaiak maneiatzean:

 
 
 

8. Instalazioa diseinatzean:

 
 
 

9. Alergia-erreakzioen sintomak agertzen dira:

 
 
 

10. Etiketatzean osagaien zerrendarik ez dagoenean eta produktuak alergenoak dituenean:

 
 
 

11. Tartean dauden osagaiak hauts gisa daudenean:

 
 
 

12. Elikagaiek eragindako alergia bat eta elikagaiek eragindako intolerantzia bat:

 
 
 

13. Osagai alergenikoak dituzten instalazioak garbitzean:

 
 
 

14. Funtsezkoa da hornitzaileari alergenoak adierazteak duen garrantzia helaraztea

 
 
 

15. Produktu batean almidoi eraldatua erabiltzen bada, beharrezkoa da etiketatzea?

 
 
 

16. Glutenak eragindako arazoa:

 
 
 

17. Alergenoak ukitzen dituzten langileei dagokienez:

 
 
 

18. Ekoizpen-prozesuaren kontrolean, produktuaren bereizketa honela egin behar da:

 
 
 

19. Instalazioen garbiketa balioztatzean:

 
 
 

20. Glutenak eragiten duen intolerantzia dutenentzako etiketetan, zer gluten-mailak agertu behar du?

 
 
 

Eguneratze data: