Ikastaro honek azaldu nahi ditu zein diren oinarrizko edukiak elikagaien segurtasunari buruz, elikagaiak manipulatzean higiene-ohitura onak lortu eta tresnak eta makinak modu egokian erabiltze aldera.
HELBURUAK:
- Elikagaiak eta sor litezkeen kutsadura-iturriak ezagutzea
- Ekoizpen praktika egokiak ezagutzea
- APPCC sistema eta laguntza-planak zer diren jakitea
- Trazabilitate-sistema nola kudeatu jakiteko ezagupenak hartzea
Elikagaiak
Elikagaien higienea
Elikagaiekin harremana duten langileak
Langilearen higienea
Kutsadura gurutzatua
Elikagaien kutsadura
Kutsadura iturriak
Elikagaien kutsadura motak
Elikagaiak hondatzea
Elikagaien bidez transmititzen diren gaixotasunak
Elikagaiek transmititzen dituzten gaixotasunak
Elikagaiek transmiti ditzaketen ohiko gaixotasunak
Kontrolak eta Planak Elikagaien Industrian
Garbitzea eta desinfektatzea
Izurriteen kontrola
Urearen kontrola
Hondakinen kontrola
Trazabilitatea
Autokontrol sistemak
Autoebaluazioa
Eguneratze data: